Po dlhých útrapách som dosiahol toho, že vo FUP mám už tento účet trvale vysvietený zeleno:
file-rack.com Mojemeno1234abc Yes
Po snahe uploadovať viac ako jeden súbor naraz, teda ak počet paralelných uploadov > 1 - skončí každý upload na server file-rack.com neúspechom s hlásením: "že upload link nebol nájdený", alebo niečo v tom zmysle. A uploadovaný súbor NIE JE zapísaný ani v mojom účte.
V prípade, že dám uploadovať po jednom súbore, teda ak počet paralelných uploadov = 1, tak jednotlivé (SAMOSTATNÉ) uploady skončia úspešne a zapíšu sa do môjho účtu na serveri file-rack.com. Lenže priemerná rýchlosť uploadu sa pohybuje okolo 60 KB/s, čo znamená, že uploadovať 1GB dat trvá cca 150 minút (2,5 hod.) hoci som k internetu pripojený rýchlosťou 60 / 6 Mbit/s. Z toho vyplýva, že upload súboru priamo z ich stránky je v MOJOM prípade o 1/3 rýchlejší - 1GB dat trvá cca 100 minút. Čakal by som, že sa mi 1GB uploadne za 10 minút!
Aké máte vy skúsenosti s počtom počet paralelných uploadov a rýchlosťou uploadu na server file-rack.com pomocou FUP?