Česky / Czech > Požadavky

Hotfile

<< < (3/4) > >>

z_o_o_m:
druhy prispevek ... je to jen pro "premium" uzivatele :)

pokud nenahravate na hotfile tolik, tak ucet je v podstate zbytecne ... ;)

Ayax:
:) no uploadujem tam dost. :) je velmi popularny medzi nepremiovymi uzivatelmi, pretoze je rychly. ale premiovi uzivatelia dosahuju rychlost asi ako želvy (korytnačky). :) takže prašť jak uhoď. :)

andromediani:
Taky na hotfile nahrávám a premium by byl výborná věc. když mám regist. verzi a nahrávám všude jako vzteklej.
hotfile.com podporuje i remoteupload jenž bych taky vyuužil :)

.:Rytmus:.:
Ja se pripajam taky k nazoru ze by mel byt program na hotfile nahravany i na svy vlasni ucet. V teto dobe jsem dokonca dostal avizo, pri nahravani jakych kolvek suboru na rapidshare najnovsi verze programu nici archivy i mne co nahravam na ulozisk se vice ludi stezovalo, ze im nejde rozbalit archiv, tak jak je to s tym? kto je free (neregistred) mu ton nici archivy? Tak potom je to len cisty program na zarabani penez vdaka warezu.

z_o_o_m:
1) muj program zadnym zpusobem nenici soubory ... FREE uzivatele mohou pouzivat program uplne bez problemu!
2) tobe se to rika, kdyz sis jako prvni stahl nelegalne registrovanou verzi ... a ne jen jednu ;) ... mozna ti dojde, proc si takovi lidi stezujou :) :) Opravdu jsem alergicky na lidi, kteri si po internetu vyhledavaj nelegalni seriova cisla.
3) proc zadas hotfile, kdyz mas pocit, ze program nici soubory ... sak ja ti nenutim pouzivat program a kdyz mas jeste takovy spatny pocit, tak nevim, jestli delas dobre :)

PS: byl bych rad, kdyby se dotycni lidi (pravdepodobni podvodnici) obratili spis na ME, ne na tebe, jestli maj problem

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Reply

Go to full version