Author Topic: Chyba  (Read 12619 times)

system44

  • Guest
Chyba
« on: 07-06-2009, 20:56:00 »
Ahoj :-)
Mám podobný problém jako kolega přede mnou  ;)

Uploaduji jen na Rapid kde mám premium účet. Vše je v pohodě, účet ověřený a v pořádku. Ale když vložím soubor do uploaderu a dám uploadovat, rychlost po chvilce vyleti až k 100 000 KB/s a po dosažení 100% upload skončí. Samozřejmně na Rapidu nic není a ve statusu se u uploaderu objeví "chyba".

Zkoušel vše i bez firewallu.
Vista Ultimate 64bit.

Dík za rady  ;)
« Last Edit: 22-08-2009, 11:44:15 by z_o_o_m »

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #1 on: 07-06-2009, 22:23:28 »
muj program zavisi od knihoven IE ... NOD3 a 4, Kaspersky a podobne antiviry modifikuji tyhle veci ...
navic, na 64bitu opravdu netusim, jak to funguje a nemuzu poradit :(

musis testovat, aktualizovat apod. :)

system44

  • Guest
Re: Chyba
« Reply #2 on: 07-06-2009, 22:32:59 »
Škoda :-(
Aktualizovat není bohužel co a testovat už taky ne, nic mě nenapadá.
Ale i tak dík a hodně zdaru v další práci :-)

Offline andromediani

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 97
Re: Chyba
« Reply #3 on: 08-06-2009, 19:30:13 »
To se divim že to nejde mám windows 7 ultimate 64 bit a Avast antivirtus a zapnutou bránu firewall a funkční hostingy jedou a to rychleji
upload začne někde na 52485kb/s a pak se srovná. Mám program zaregistrovaný zkos to taky není to těžké.
zřejmě to bude funkce pro registrované uživatele asijako megavideo.com zkus to a uvidíš.

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #4 on: 08-06-2009, 22:46:37 »
ee, tohle registrovana verze nezmeni ;)
nevim proc, ale je to asi fakt verze od verze Woken, kde jsou jaky knihovny :)
proste kdyz ma clovek spatny knihovny, tak s tim nepohne, ani kdyby kdo vi co :)

Offline Yorky19

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Re: Chyba
« Reply #5 on: 11-07-2009, 15:59:26 »
Mám stejný problém, zkoušel jsem několik hostingu a šlo mi to jenom na netload.in, ostatní co sjem zkoušel, tak mi vyletí rychlost a během pár s. je soubor nauploadovaný... a samozřejmě v acc to není ani to nevyhodí link. :(

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #6 on: 11-07-2009, 16:07:25 »
no to je jasne, to se vlastne neuploaduje ... taky NOD?

Offline Yorky19

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Re: Chyba
« Reply #7 on: 12-07-2009, 01:12:58 »
Jj, nod 4. Zkoušel jsem vypnout i firewall, ale pořád stejné...

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #8 on: 15-07-2009, 19:04:30 »
to by si musel odinstalovat NOD ...

unistall AV, fix, restart, install NOD
http://www.majorgeeks.com/download4372.html

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
+
http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

zkus

kódl

  • Guest
Re: Chyba
« Reply #9 on: 17-07-2009, 21:19:34 »
Ahoj, stejný problém jako v prvním příspěvku, stejný OS.
Rozdíl je v tom, že když svůj KIS 2010 vypnu, tak vše funguje. Které knihovny Kaspersky přepisuje, nestačilo by přeinstalovat IE ?
S KIS jsem spokojen a mám ho zaplacený, nemíním se ho vzdát. Ale přitom bych tenhle program rád používal, samozřejmě přispěji i na registrovanou verzi, ale musím to zprovoznit i s Kasperskym.

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #10 on: 17-07-2009, 21:23:58 »
zkus "novy engine" ... makam na nem a brzy bude zprovoznen ve File Uploaderu jako nahrada tohodle staryho, testni a uvidime, jestli ti pude nova verze :)

BTW. vyjimka nejde nastavit?

kódl

  • Guest
Re: Chyba
« Reply #11 on: 17-07-2009, 21:30:45 »
Fór je v tom, že jsem mu ve firewallu nastavil "any network activity" ( už ze zoufalství ), ale stejně ho ten kasper nějakým způsobem dusí... >:(

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #12 on: 17-07-2009, 23:23:40 »
hhh, no s tim ja nic neudelam :) musis pockat no novou verzi :)

kódl

  • Guest
Re: Chyba
« Reply #13 on: 18-07-2009, 01:09:25 »
V pohodě. Už jsem přišel na to, co problém způsobuje ( metoda pokus/omyl ).
Je to modul v Kaspersky Internet Security s názvem Web Antivirus. Když ho vypnu, tak to fičí. Tak zatím aspoň tak.

Offline [cz]stanley

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Chyba
« Reply #14 on: 22-07-2009, 14:21:37 »
Je divny, ze mam na nb posledni verzi FU a tam mi to nejde (vyleti rychlost a uploaduje. sice nahraje, ale ne na ucet) a na na pc mi to jde uplne normalne. rychlost ukazuje jak ma a na ucty to nahrava. dokonce i na multiload.cz. registrovana verze F&I U...na nb mam sys vista 32 sp2 (nova instalace. pod win7 64 to neslo vubec) a na pc vista 64 sp2 oba mam chraneny nodem 4.


Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 822
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba
« Reply #15 on: 22-07-2009, 17:50:57 »
nj, windowsovsky knihovny jsou hodne divny, nedokazu presne rict, proc to vubec dela ... ale brzy uz mi to bude jedno, pac vyjde nova verze nezavisla na Windows ;)

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Human verification ... What is the name of my program? File & Image ********?: