Česky / Czech > Hlavní diskuse

Jak nastavit zobrazení pouze hostingů, které používám?

(1/2) > >>

avod:
V Nástrojích-Nastavení-je Profil výběru. Jestli to dobře chápu, tak je tam možnost nastavit si zobrazení pouze těch hostingů /v mém případě 4/, které používám, aby se mi při přidání souboru nezobrazovaly všechny hostingy, ale právě jenom ty 4, které používám a nemusel projíždět celý seznam hostingů, abych si vybral hellshare a potom ulozto.
Nevím, jak si to v tom Profilu výběru nastavit. Poradíte mi někdo? A jestli to není ta funkce, o které píši, nebyla by možnost tuto funkci přidat do programu?
A ještě jeden nápad mám / možná je v programu obsažen, ale nevím o něm/, zda by bylo možné předvolit si pouze ty hostingy, na které uploaduju a po přidání souboru by se mi automaticky začali uploadovat na tuto moji skupinu a nemusel bych ten soubor přidávat 4x, na každý hosting zvlášť.
Díky za odpověď.
Tonda

z_o_o_m:
1) profil slouzi k rychlemu vyberu (pri pridavani souboru s multiselectem pro hostingy kliknout pravym tlacitkem)
2) pro okamzity upload na prvni profil je dole zaskrtavaci policko
3) pro skryti hostingu je tam jiny oddil "zobrazeni hostingu"

avod:

--- Quote from: z_o_o_m on 19-01-2011, 20:48:48 ---1) profil slouzi k rychlemu vyberu (pri pridavani souboru s multiselectem pro hostingy kliknout pravym tlacitkem)
2) pro okamzity upload na prvni profil je dole zaskrtavaci policko
3) pro skryti hostingu je tam jiny oddil "zobrazeni hostingu"

--- End quote ---

Děkuji za bleskovou odpověď.
1) nerozumím tomu
2) výborná věc, funguje
3) chci si zobrazovat pouze 4 hostingy a musel jsem zbylých asi 80 jeden po druhém odkliknout. Hodila by se možnost Označit vše nebo Odznačit vše, bylo by to pohodlnější. Jinak to ale plní účel správně.

z_o_o_m:
1) profil slouzi k rychlymu vyberu ... tj. udela si profil a pak, kdyz pridas nejaky soubor, tak musis mit zaskrtly multiselect a misto toho, aby si vybiral svoje hostingy, tak proste kliknes na hostingy pravym tlacitkem a ono to za tebe vybere preddefinovane z profilu

3) pravy tlacitko na seznam

avod:

--- Quote from: z_o_o_m on 20-01-2011, 11:55:26 ---1) profil slouzi k rychlymu vyberu ... tj. udela si profil a pak, kdyz pridas nejaky soubor, tak musis mit zaskrtly multiselect a misto toho, aby si vybiral svoje hostingy, tak proste kliknes na hostingy pravym tlacitkem a ono to za tebe vybere preddefinovane z profilu

3) pravy tlacitko na seznam

--- End quote ---

1) jj, tak jsem si to představoval. Musel jsem nejprve kliknout na Nový, ukázalo se mi tam = a pak už jsem si tam naklikal ty hostingy, které jsem potřeboval.
3) jj, Select all a Deselect all-super

Vyřešeno a vřelé díky.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Reply

Go to full version