Author Topic: How to eliminate the ups  (Read 9814 times)

Offline Tize

  • Member
  • *
  • Posts: 9
How to eliminate the ups
« on: 25-05-2010, 12:31:19 »
Hello, I wonder how I can remove from appearing in my highs following.
uploaded with File Uploader (z-o-o-m.eu)
Since then I have to be changing file one by one to be removed.
Thank you.

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 923
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: How to eliminate the ups
« Reply #1 on: 25-05-2010, 13:03:03 »
Hi,
when you add files, click on "advanced settings" and set your own description.
(NOTE: you need registered version to be able to fully change this)

Offline Tize

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Re: How to eliminate the ups
« Reply #2 on: 25-05-2010, 18:28:54 »
Thank you very much man.
In this week i am pay 3$ .
Regards.

Offline Tize

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Re: How to eliminate the ups
« Reply #3 on: 22-06-2010, 11:13:31 »
Hello friend, i am donate you today  :P.
I am send you Mp again.
Regards and thank you.

Offline Tize

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Re: How to eliminate the ups
« Reply #4 on: 22-06-2010, 12:50:58 »
Hello good, since you can please tell me where I have to enter data from appearing as
Code: newbielink:javascript:void(0); [nonactive]
[uploaded with File Uploader (z-o-o-m.eu)] and I just upload a file and keeps coming. :-[
Thanks.

Here I have it changed but it keeps coming.

http://img200.imageshack.us/img200/4719/dibujoakl.jpg[/img]
« Last Edit: 09-12-2011, 11:13:58 by z_o_o_m »

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 923
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: How to eliminate the ups
« Reply #5 on: 22-06-2010, 13:15:27 »
when you add files, you can see a big label called "Advanced settings" in there ... you can set your description there ...

whate server do you use?

Offline Tize

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Re: How to eliminate the ups
« Reply #6 on: 22-06-2010, 18:16:01 »
I agree that such a test to see.
Thanks for the quick response.
I am use Megaupload and Rapidshare only.
Thanks.  O0

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 923
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: How to eliminate the ups
« Reply #7 on: 22-06-2010, 18:52:36 »
so it should be ok ;) you should be able to change it

Offline Tize

  • Member
  • *
  • Posts: 9
Re: How to eliminate the ups
« Reply #8 on: 23-06-2010, 10:28:35 »
Hello ZOom!! Its work fine!!  :)  Thank you very much for the nice program.
Regards my friend.

Offline Jenda9

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Re: How to eliminate the ups
« Reply #9 on: 22-05-2011, 22:28:21 »
Super, funguje :)

Offline muryas

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Re: How to eliminate the ups
« Reply #10 on: 09-12-2011, 11:02:52 »
hi i am sorry for replying after 120 days to this topic but had to do that !

i dont want to change the default description with my own i want to delete the default description and change it with '' blank'' one so dont want to see any description how may i do that ? i dont want to edit hundreds of files by myself at oron settings ..

( i use registered one . )

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 923
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: How to eliminate the ups
« Reply #11 on: 09-12-2011, 11:14:39 »
just put a space there