Author Topic: Jak nastavit?  (Read 13603 times)

Offline Peskora

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Jak nastavit?
« on: 30-11-2009, 21:55:03 »
Zdravím.Nějako mmě nejde uploadovat.Tak jestli někdo poradí jak to nastavit.Mám win 7,ESS 4.Díky.
« Last Edit: 18-12-2009, 00:30:16 by z_o_o_m »

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 044
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Jak nastavit?
« Reply #1 on: 30-11-2009, 21:56:59 »
jdi do ESS, nastaveni, vypni HTTP skener nebo co to tam je a uploaduj ;)

Offline Peskora

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Jak nastavit?
« Reply #2 on: 30-11-2009, 21:58:54 »
Je tady nastavení kontroly HTTP.Je to ono?

Tak už to šlape.

Ještě jestli to má nějakej vliv na ochranu,když jsem to vypnul?
« Last Edit: 30-11-2009, 22:02:28 by Peskora »

mirekmms

  • Guest
Re: Jak nastavit?
« Reply #3 on: 11-12-2009, 22:34:32 »
Zdravím mám problém chci uploadovat na multiload. Vyplním hosting multiload vypišu jméno a heslo  dám použít účet a ono mi vyskočí active No.Jak potom chci něco poslat tk se to pošle ale v mých souborech na multi loadu nic nepřibyde.Co s tím.

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 044
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Jak nastavit?
« Reply #4 on: 11-12-2009, 23:34:44 »
musis zaskrtnout "use account" jak v nastaveni toho uctu, tak pri pridani uctu ;)

Lucy

  • Guest
Re: Jak nastavit?
« Reply #5 on: 12-12-2009, 23:29:30 »
V nastavení je možnost změnit formát kopírování linků do schránky. Zajímalo by mě co se tam dá nastavit a jak. A hlavně jestli se někde dá nastavit formát exportu linků do souboru popř. jak a kde?
Hlavně bych potřebovala tam nastavit název souboru a na další řádek (nebo za to) link na ten soubor pro jednodušší kopírování obou věcí najednou. díky

Lucy

  • Guest
Re: Jak nastavit?
« Reply #6 on: 12-12-2009, 23:35:04 »
V nastavení je možnost změnit formát kopírování linků do schránky. Zajímalo by mě co se tam dá nastavit a jak. A hlavně jestli se někde dá nastavit formát exportu linků do souboru popř. jak a kde?
Hlavně bych potřebovala tam nastavit název souboru a na další řádek (nebo za to) link na ten soubor pro jednodušší kopírování obou věcí najednou. díky
Ještě sem zapoměla že mi nejde na CZshare nastavit do acc celý heslo text+číslo (teda pod hvězdičkama to nejni vidět ale má to málo znaků než by mělo mít, celkem 8 ale je jich jen 5) naštěstí funguje upload přez ID takže to není nějak závažný problém

Lucy

  • Guest
Re: Jak nastavit?
« Reply #7 on: 12-12-2009, 23:59:51 »
Tak ten upload stejně nejde ani jen přez to ID. Uploadovalo to někam jinam a u mě v profilu to není :(

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 044
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Jak nastavit?
« Reply #8 on: 13-12-2009, 10:09:15 »
format kopirovani - pouzij pravy tlacitko ;) a pak tam muze byt libovolny text :)
export - oznacis linky a pravy tlacitko ;)
heslo ma 5 hvezdicek kvuli bezpecnosti, aby ho nikdo nemohl cmajznout, jinak pokud je ucet zelene, je OK ... jestli ti to nenahrava do uctu, napis znovu heslo, zmackni na Add/Edit

Offline fefed

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Re: Jak nastavit?
« Reply #9 on: 06-01-2011, 17:51:36 »
Zdravím mám problém chci uploadovat na multiload. Vyplním hosting multiload vypišu jméno a heslo  dám použít účet a ono mi vyskočí active No.

Mám rovnaký problém, nejde mi overiť účet na multiload. Robí mi to len na novom notbooku s Win 7, avast! Free Antivirus, na starom v kombinácii XP a rovnaký antivir nie je problém. Neviem kde je chyba, za každú radu ďakujem

Offline justincz

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Re: Jak nastavit?
« Reply #10 on: 19-06-2011, 16:41:06 »
Zdravím,

stejný problém - jméno i heslo zadávám na 100% správné a přesto se objeví - active NO. Používám Win 7 a AVG Internet Security 11... na virtuálním PC s Win XP bez antiviru účet projde a je aktivní.... Kde je chyba ? V antiviru, ve Win7 nebo v programu ?

Díky...
« Last Edit: 19-06-2011, 18:55:49 by z_o_o_m »

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 044
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Jak nastavit?
« Reply #11 on: 19-06-2011, 18:56:16 »
tak jestli to bez antiviru jde, tak to bude zrejme antivirem ... u AVG vim o problemech

Offline Dr.Satan

  • Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Jak nastavit?
« Reply #12 on: 07-07-2011, 09:07:41 »
Já mám jiný problém.Nově jsem se regnul na wupload,zadám do programu premium účet,uploaduju.Up proběhne v pořádku,ale ve složce uploadů na wupload se mi nic neukáže,jako kdybych nikdy nic neupnul.Když upuju přímo na jejich stránkách nebo přes ftp,tak je vše OK,ale s FIU to prostě nejde.Kde je chyba?Díky za odpověď.

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 044
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Jak nastavit?
« Reply #13 on: 07-07-2011, 10:30:00 »
nemas registrovanou verzi, ve freeware to nepouziva ucet ;)

Offline Dr.Satan

  • Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Jak nastavit?
« Reply #14 on: 07-07-2011, 11:00:49 »
Jo tak tydle widle  >:D tak to asi do reg půjdu,program je celkem skvělaj a nač shánět jiný.No ale že některé premium to podporuje a některé ne ve FREE programu.
EDIT: Už jsem ti poslal mail se žádostí  :)
« Last Edit: 07-07-2011, 11:06:29 by Dr.Satan »

mikki

  • Guest
Re: Jak nastavit?
« Reply #15 on: 16-01-2014, 16:25:57 »
No mam registrovanú verziu a na webshare mi to nedáva takisto do mojej zložky. Aj použijem účet a nič.

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 044
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Jak nastavit?
« Reply #16 on: 18-01-2014, 18:14:35 »
hm, asi se na to podivam ... zkus taky zaslat bug report


 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Human verification ... 1 + 2 = ?: