Author Topic: Chyba pri accountoch  (Read 2231 times)

Offline jaja99

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Chyba pri accountoch
« on: 08-11-2010, 18:23:55 »
V zozname serverov figuruje, ale ked chcem nastavit pri serverch, kde zadavam loginy aj netshare.cz, nie je tam. Jediny server, ktory sa zacina na N je netload.in.
Iny problem je zase so serverom stahovanizasms.cz, ten sice v zozname je, ale ked zadam svoje udaje, svieti mi to na cerverno, ze ucet nie je aktivny (ci nieco podobne). Skusal zmenit uz asi vsetko, neberie to. Ucet je aktivny, cez prehliadac funguje. Mam registrovanu verziu uploadera...
Diky za rady.
« Last Edit: 10-11-2010, 14:45:27 by z_o_o_m »

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 214
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba pri accountoch - netshare a stahovanizasms
« Reply #1 on: 08-11-2010, 18:41:39 »
to bude asi tim, ze podpora uctu netshare.cz v mym programu neni ;)

a kdyby si cetl my stranky, tak by si vedel, ze na stahovanizasms si potrebujes stahnout DLL (viz. me stranky)

Offline jaja99

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Re: Chyba pri accountoch
« Reply #2 on: 08-11-2010, 23:01:06 »
Diky. Citat som cital, ale nevidel som tak konkretne tento server, ze to vyzaduje. Teraz je ale iny problem, ucet je aktivny, zeleny, upload funguje, len uploadnuty subor na stranke nemam. Nejaky napad, kde som to dobabral, pripadne so mam este skontorlovat (presiel som vsetko x-krat, vsetko vyzera OK)? Pisem samozrejme o serveri stahujzasms.cz.
Diky....

Offline z_o_o_m

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6 214
  • just ask me ;)
    • File & Image Uploader
Re: Chyba pri accountoch
« Reply #3 on: 09-11-2010, 08:57:26 »
ne, funguje to spravne ... zkontroluj, jestli je ucet v nastaveni aktivni

Offline jaja99

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Re: Chyba pri accountoch
« Reply #4 on: 10-11-2010, 01:36:52 »
Je, pise ze je aktivny, i tak ziadny z uploadutch suborov na ucte nefigiruje. Bud len na strake ich nevidim a mam ich na ucte alebo ich uploaduje ako (???) free... Neviem. Vsetko vyzera byt OK, len to nefunguje. Radsej zatial tam nebudem uplaodovat, ked neviem kam tie data idu...
Ale diky....

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Human verification ... write "EARTH" here: